Båldag, bæredygtighed, og kompost - Anden dag i Hulahoppen

                  

                                                                          Hej med jer 😊

I dag den 07-09, var vi igen på besøg i børnehaven. Vi mødtes ved børnehaven 8.45 og gik herefter ind for at hente børnene. Da vi kommer ind på stuen, kommer de 4 børn som vi skal have med, hurtigt over. De har glædet sig meget til at være sammen med os, de har fået fortalt fra deres forældre og pædagogerne at vi skulle lave bålmad, så det var de klar over. 


Børnene kommer hurtigt i tøjet og er klar til at se på hvad dagen bringer. Vi starter ud med at hente brænde, som vi skule bruge til bålet. Emmeli fortæller børnene hvordan man skal være rundt om bålet og får derefter gang i bålet, sammen med børnene. I mens vi sidder rundt om bålet snitter vi pinder, det var dog lidt svært for dem, så vi hjalp til. 
        


  

Herefter begyndte vi at skrælle og skære de forskellige grønsager som vi skulle bruge til vores suppe. Børnene er meget hjælpsomme og er med i processen hele vejen igennem. Skrællet fra grønsagerne puttede vi op i vores kompost spand. Hver enkelt barn fik sin egen med navn på. Vi fik også en god snak omkring hvad en kompost spand var og hvad man kunne bruge den til.



Efter vi blev færdige med grønsagerne, begyndte vi og lave suppen. I mens den stod og kogte, legede vi på legepladsen sammen med børnene.

Så var der suppe.



Tak fordi i læste med, vi glæder os til endu en god dag med børnene i morgen. 😁




Kommentarer