På besøg i Glad Zoo


Hej med jer 😀


Fredag den 20-08-2021, var vi på besøg i glad zoo som ligger i Lintrup. Nogle af os havde været der før og andre havde ikke ikke. Jeg som ikke havde været der før glædet mig enormt meget til at se stedet og høre mere omkring det.

Da vi kom til stedet, mødtes vi med Dennis som skulle vise os rundt i glad zoo. Dennis viste os rundt og fortalte lidt om de forskellige dyr vi så, men også hvad glad zoo kunne tilbyde. For glad zoo er ikke kun en zoo men også et formidlingscenter.😀

                                                                                              



Glad zoo er en del af glad fonden, som er en dansk fond som driver og udvikler produkter af og til folk der er udviklingshæmmede. En del af konceptet er også at de ansætter folk med fysiske eller metal handicap. 

Glad zoo samarbejder også med forskellige skoler, institioner og dagplejer fra nærområdet. Da vi var på besøg så vi en dagplejemor som var afsted med nogle børn. De får blandt andet lov til at komme ind før åbningstid, da de skal hjem og sove. Det giver utrolig meget til børnene at komme sådan et sted, for at få en god oplevelse, men også for at lære at omgåes dyr. 😀

De samarbejder også med særlig tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU), som er for unge med forskellige diagnoser og handicap. Igennem glad zoo for de her et lærings og praktikforløb. De kører 3 hold og lige pt er det primært 2 hold, man kan være på håndværker holdet, det var her de laver forskeligge håndværker til glad zoo og ellers var der dyreholdet, hvor man her står for fodring, at dyrene har det godt osv. Hvilket vi synes var enormt spændene og intenrassant og høre om. Vi så også forskellige medarbejder derude.

Vi siger tak for en super god og lærerig dag, kæmpe anbefalding herfra. Knus fra os. 😀

Kommentarer