Forbesøg i Hulahoppen

 


Hej med jer. 

Vi har i dag været på forbesøg i institutionen Hulahoppen, som ligger i Vojens. Her vil vi arbejde med vores udviklingsprojekt.  

Vi kom klokken 08.15 og startede med at få en rundvisning rundt i børnehaven og vuggestuen af Camilla. Camilla har været i praktik i 6 måneder, og vi valgte også som gruppe, at vælge et sted som i hvert fald en af os kendte. Efter vi havde fået rundvisning i institutionen, gik vi ind på Gul stue hvor vi snakkede med pædagogerne om hvilke børn de tænkte kunne være med til aktiviteten. Vi skal i de næste par uger lave bål, mad og andet med 4 børn. 

Vi snakkede også med pædagogerne Thomas og Anne om, om de har gang i noget lige nu som omhandler udelivet i børnehaven. Lige pt. har de ikke nogle forløb som foregår udendørs, så de synes det var fedt, at vi kunne komme og igangsætte noget 😀.

Efter vi havde snakket med pædagogerne satte vi os ned for, at igangsætte noget med leg med de børn der var inde på stuen. Vi vil gerne have fokus på, at danne nogle gode relationer med de børn som vi skal have med i projektet. Børnene var meget interesseret i os og opsøgte os hurtigt. Både Anne og Thomas kom med gode ideer til hvad vi kunne lave med børnene. De sagde, at de 4 børn vi skal have med i projektet, er meget samarbejdsvillige og med på det meste. De foreslog, at vi kunne anvende digitale medier som en del af vores projekt. Vi have allesammen en god dialog om, at vi ville have børnene med i processerne så, at de også får lov at udvikle sig igennem de næste par uger. Det er vigtigt, at vi ikke gør alt for dem, men at børnene også får en forståelse for hvor de forskellige madvarer osv. kommer fra. 

Nu har vi udarbejdet en plan for hvordan vi tænker de næste par uger ser ud. Se nedenfor.😁







Kommentarer