Dyreholdsopgave E

 Her får i dyreholdsopgave E

Dyreholdsopgave E:

Vi har valgt i denne opgave at slå vores fælles refleksioner sammen, så det bliver en fælles opgaven, end en selvstændig.

Vi synes personligt vi har lært mest omkring pasning af dyre. Vi har lært, hvor stort et ansvar det er at holde øje med dyrene, vande dem, fodre dem osv. I forhold til, hvilke etiske spørgsmål, da har vi haft flere snakke omkring det at et dyr er i et bur, for at “tilfredsstille” ejerens behov for at have et kæledyr - Er det etisk korrekt blot at have et dyr inde i et bur, bare for at tilfredsstille mennesket? Det kan lægge op samtaler om dyrevelfærd, og om menneskets behov for et kæledyr. 

Vi tænker at den har noget omkring den åbne skole med, da vores dyrehold giver mulighed for en åben dialog omkring de vandrende pinde. 

Dyreholdet gav anledning til, at vi kunne samarbejde og snakke om de vandrende pinde. Vi blev i fællesskab nødt til, at finde ud af hvordan vi passer bedst muligt på dem, og vi lærte at de vandrende pinde bare har brug for et fugtigt miljø samt blade som de kan spise. Derfor opdagede vi hurtigt, at vi blev nødt til, at plante de forskelle efeu så, at bladene holder i så lang tid som muligt. 


Vi vil til sidst sige, at vi synes det har været en spændene læringsproces, og at det helt klart er noget vi vil tage med videre, hvis dette bliver en mulighed.

Kram fra os

Kommentarer